Tengeri jogosítvány

tengerA nemzetközi jogszabályoknak megfelelő, viszonylag könnyen megszerezhető, a horvát hatóságok által kiállított jogosítvány megszerzését teszi lehetővé. Ám a sikeres vizsga letételéhez szükséges elméleti anyagon túl, még a biztonságos tengeri hajózás elméleti és gyakorlati alapjaival is megismertet. A sikeres vizsga esetén megszerzett jogosítvány a horvát vizekre érvényes, kedvtelési célú, partoktól x mérföldre, x tonna súlyú.

Tengeri navigáció gyakorlatiasan

Azok számára, akik már megszereztek valamilyen tengeri jogosítványt, de elméleti, térképészeti, navigáció-elméleti tudásukban nem biztosak, vagy csekélynek ítélik azt ez a tanfolyam lehetőséget biztosít mindezeket mélyebben elsajátítani.

Tengeri túra

Minden évben szervezünk legalább egy tengeri túrát szeptemberre. A túra során igyekszünk a gyakorlati vitorlázással kapcsolatos ismereteket átadni, azok gyakorlására lehetőséget biztosítani mindenkinek, de annak is örömteli időtöltést biztosítunk, aki csak kikapcsolódni vágyik. Mivel mindegyik túrát máshonnan indítjuk, más-más úti célokkal, az idei tervekről kérjük érdeklődj nálunk!